Delavnice po meri

Objavljeno: 05. februar, 2023 ob 17:55

Delavnice po meri

Na Money-How izvajamo tudi finančne delavnice po meri za različne skupine. 

DELAVNICE PO MERI ZA PODJETJA

Številna podjetja nudijo svojim zaposlenim različna predavanja in delavnice. Ker se veliko stvari vrti okoli denarja, je lahko finančna delavnica dobra naložba tako za delodajalca kot zaposlene. 

Finančne delavnice so praktične in prilagojene željam udeležencev ter njihovi ravni finančnega znanja. Ni bojazni, da vsebine ne bi razumeli. Delavnice so pripravljene na način, da udeleženci svoje novo pridobljeno znanje lahko takoj uporabijo v praksi.

Najpogosteje se za takšne delavnice odločajo v podjetjih, kjer želijo svojim zaposlenim ponuditi nekaj novega, drugačnega in praktičnega.

Delavnice se izvajajo na želeni lokaciji naročnika v živo ali preko spleta. Delavnice so različne dolžine.

Za več informacij pišite na marja@money-how.si.

 

DELAVNICE PO MERI ZA ŠOLE IN FAKULTETE

Finančni podcast Money-How že vrsto let redno gostuje po številnih srednjih šolah in fakultetah ter dogodkih, ki jih organizirajo študentske organizacije in razni klubi.

Delavnice so prilagojene finančnemu znanju posamezne skupine. Najpogosteje so to finančne osnove, o katerih mladi še niso imeli priložnosti slišati. Preko delavnic spoznavajo tudi svet investiranja, različne naložbene razrede, dobijo pa tudi praktične namige o tem, kako ravnati z denarjem, četudi ga nimaš veliko.

Predavanja za mlade se stalno posodabljajo z novostmi, ki mlade tudi najbolj zanimajo. Poudarek je tudi na digitalnih novotarijah.

Za več informacij pišite na marja@money-how.si.