Finančne delavnice

Poglobljeno o investiranju in upravljanju denarja

Nova delavnica: Investiranje v delnice

Na praktični spletni delavnici boste spoznali, kako kupiti konkretne delnice, jih smiselno dodajati v portfelj naložb, kakšen je vpliv stroškov na donosnost, smiselnost reinvestiranja dividend, tudi kako z AI dobiti naložbene ideje. Delavnica je prilagojena začetnikom in vsem, ki želijo osvežiti znanje. Vsebina je pripravljena neodvisno in praktično. Vsak zadnji torek v mesecu Q&A v živo.

Poglej delavnico

Investiranje za začetnike in tiste, ki želijo utrditi osnove (DIY)

Na praktični spletni delavnici boste po korakih spoznali, kako se lotiti investiranja od A do Ž. Skupaj z vami bomo naredili prve korake v svet vlaganja. Osredotočeni bomo na sklade, ki kotirajo na borzi (ETF) - kako jih izbrati in na kaj paziti pri tovrstnih naložbah. Dobili boste neodvisno, strokovno in praktično znanje. Tega boste lahko takoj prenesli v prakso. Delavnica vam bo stalno na voljo!

Poglej delavnico

Delavnice po meri

Delavnice po meri so namenjene podjetjem, šolam, fakultetam in drugim, ki bi želeli izvedbo neodvisne finančne delavnice.

Poglej delavnico

Finančno močna!

Praktična finančna delavnica za ženske, ki želijo obvladati svoj denar. Delavnico sta pripravili Marja Milič, voditeljica podcasta Money-How in Klara Leben, voditeljica podcasta INBED. Delavnica bo stalno na voljo za ogled.

Poglej delavnico