Money-Log: brez dlake na jeziku o vaših finančnih dilemah

Poslušate nas lahko prek:
Klepetajte z nami na Discord kanalu Money-How.

Spremljajte blog Money-How.

Naročite se na e-pismo Money-How.

Spremjajte nas tudi na Youtube in TikTok.

29. april, 2021

Money-Log: brez dlake na jeziku o vaših finančnih dilemah

V tokratnem podcastu Money-How odgovarjamo na vprašanja poslušalcev, debatiramo o poudarkih preteklih podcastov in izpostavljamo ključna sporočila gostov.

Epizodo smo poimenovali Money-Log. Gre za nekakšne zapiske glavnih ugotovitev pa tudi dialog o ključnih spoznanjih za utrjevanje slišanega.

Money-Log bo stalna epizoda finančnega podcasta Money-How. Brez ovinkov in brez dlake na jeziku odgovarjamo na vaša vprašanja, ki ste mi jih pošiljali preko družbenih omrežij in na marja@biznispace.com.

številni ste v dilemi, kako se lotiti varčevanja, ali investirati v vzajemne sklade, delnice ali ETF, preko katere platforme trgovati, koliko denarja investirati, ali je zdaj pravi čas za investiranje, veliko vprašanj je bilo glede nepremičnine …

O nepremičninah smo v sklopu odprtega ekosistema znanja Biznispace pripravili brezplačni webinar Nepremičnine pod lupo, posnetek pa objavili tudi na Youtube kanalu Marja Milič www.youtube.com/marjamilic

Če želite biti v prihodnje pravočasno obveščenih o dogodkih v živo in ostalih zadevah, vas vabim, da se naročite na brezplačno e-pismo preko money-how.si.

Na vse vaše dileme sva v tokratni epizodi Money-Log odgovarjala z Andražem Grahkom, poznavalcem kapitalskih trgov.

 

Povezave

- Discord Money-How

- PRIMERJAVA TUJIH BROKERJEV

 

Dopolnjujemo