Finančna delavnica - praktično darilo z dodano vrednostjo

V božično-novoletnem času se pogosto srečujemo z izzivom izbire popolnega darila. Zakaj letos ne bi presenetili s finančno delavnico? Darilo je primerno za najbližje, prijatelje, tudi zaposlene.

Finančna delavnica ni le darilo, ampak predvsem investicija v znanje. Takšno darilo nima roka trajanja in lahko prinaša koristi skozi celo življenje.

Zakaj je finančna delavnica lahko odlična ideja za darilo?

  • Uresničevanje dolgoročnih ciljev: Finančna pismenost je temeljni del uspešnega in finančno zdravega življenja. Delavnica bo najdražjim pomagala na poti k uresničevanju dolgoročnih varčevalnih ciljev. Kako varčevati za pokojnino, za šolanje otrok, nakup stanovanja …
  • Razumevanje naložb: Veliko ljudi se izogiba investiranju zaradi pomanjkanja znanja, časa, volje. Finančna delavnica je pripravljena na praktičen način in po korakih vodi posameznika k prvi naložbi. Vse delavnice Money-How so primerne za začetnike in za tiste, ki želijo osvežiti znanje. Spoznali boste, kako odpreti trgovalni račun in kupiti prvo naložbo ter kako sestaviti portfelj naložb.
  • Gradnja finančne stabilnosti: Znanje, pridobljeno na delavnici, bo pomagalo pri ustvarjanju trdne finančne osnove. Boljše razumevanje osebnih financ bo omogočilo boljše naložbene odločitve in bo zmanjšalo finančni stres.
  • Darilo, ki traja: Medtem ko številna darila hitro izgubijo svoj čar, bo finančna delavnica ostala s posamezniki skozi celo življenje. Naučena znanja bodo postala trajna naložba v finančno blaginjo. Delavnica je stalno na voljo v oblaku, vključuje tudi vse prihodnje posodobitve.

Letos presenetite s finančno delavnico in svojim najdražjim podarite znanje za življenje.

Na voljo so delavnice:

Da, podaril/a bom finančno delavnico. Toda, kako? 

Če želite letos obdariti svoje najdražje s finančno delavnico, pišite na marja@money-how.si s pripisom Finančna delavnica za darilo. Sporočite, katero delavnico želite podariti in e-pošto osebe, ki jo želite obdariti.

Prejeli boste DARILNI KUPON z navodili, kako lahko vaš obdarjenec ali obdarjenka dostopa do delavnice.

Srečno obdarovanje in srečno novo leto!